Danny de Munk boeken

Danny de Munk boeken voor ons 25 jaar bestaand bedrijf. Een paar weken geleden bestond ons bedrijf 25 jaar en daar wilden wij een groot feest voor geven. Het idee van mijn baas was om alle ex-collega’s en collega’s van nu uit te nodigen. Wij alle zingen altijd mee met Nederlandse nummers maar toch vinden wij deze artiest het allerbeste. Omdat wij altijd dansen en meezingen op allerlei nummers hadden mijn collega en ik een idee. Dat idee vond iedereen geweldig en hier was iedereen het direct mee eens. Op het internet hebben wij gezocht naar een website waar wij Danny konden boeken om bij ons bedrijf te laten optreden.

Danny de Munk boeken voor 25 jaar bestaanEvenement

Even later kwamen wij al snel op de website van bekendeartiestboeken.nl uit en daar zagen wij goede recensies. Zonder twijfel zijn wij met zijn alle deze artiest gaan boeken. Nog geen uur later kregen wij een bericht via de mail met een bevestiging waarin stond waar de artiest aanwezig moet zijn en de geliefde tijd en natuurlijk ook waar het feest voor is. Binnen een week zijn wij begonnen met ruimte maken voor het feest. Na een hele middag te hadden gewerkt was het dan eindelijk tijd voor het feest.

Danny de Munk boeken met een geweldig resultaat

Op de afgesproken tijd kwam de artiest binnen en wij vielen gelijk stil, want nu zien wij hem dan eindelijk in levende lijven. Hij begon iedereen te begroeten en liep vervolgens naar het podium. Daar begon hij te zingen en het klinkt fantastisch goed! Wij allen hebben meegezongen met alle nummers. Het was een geweldig optreden en ieder van ons zijn er erg tevreden over. Zo was het een onvergetelijke avond geworden! De artiest gaf op het laatst nog een cadeau voor ons 25 jaar bestaan en dat vinden wij alle heel bijzonder! Ben jij ook al een tijdje op zoek naar een website waar jij “jouw” idool kunt boeken? Neem dan zeker even een kijkje op deze websitePodium

Door admin