De Drankengroothandel

Online bier bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Online bier bestellenVoor een paar weken terug was ik druk opzoek naar een bedrijf waar wij onze dranken konden bestellen. Wij hadden namelijk een groot feest te organiseren. Echter konden wij maar geen groothandel vinden waar je terecht kan voor drank. In de supermarkt is het natuurlijk wel mogelijk om daar het drinken te halen. Al moet ik zeggen dat er niks in de aanbieding is en dat ik de kosten dan te prijzig vind. Zelf had ik aangeboden om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die het voordelig aanbiedt. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van dedrankengroothandel.nl. Op deze website is het namelijk mogelijk om voordelig het bier te bestellen én het te laten bezorgen op locatie!

Online bier bestellen en het laten bezorgen!

Uiteindelijk ben ik in het assortiment van dit bedrijf gaan kijken. Al vrij snel merkte ik op dat de kosten die zij hanteren een stuk aantrekkelijker zijn dan wat ik elders zag. Voor mij was het vrij snel duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Zodoende ben ik een lijstje gaan maken met de hoeveelheid drinken wat wij nodig hebben. Dit had ik snel gedaan en daarna kon ik precies zien wat de kosten bedraagt van het totale lijstje. Tot mijn grote verbazing merkte ik snel dat de kosten alsnog aan de lage kant zijn!

Hoegaarden

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om de bestelling af te ronden. Dit was met een paar minuten geregeld. Vervolgens hoefde ik alleen nog maar te wachten opdat het zou worden bezorgd. Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Het feest is in ieder geval onwijs goed geslaagd! Dit allen dankzij de geweldige service die dit bedrijf hanteert! Wij hebben ervan genoten!

Door admin