dansschool Utrecht

Wij gaan elke maand naar de dansschool in Utrecht. Het leuke hieraan is dat je hier niet zomaar leert dansen, maar speciale Balfolk dansen. Balfols is een traditionele plattelandsdans uit Zuid-Frankrijk. De muziek waarop je deze dans uitvoert lijkt op een soort Celtische muziek. Wij vinden dit altijd een hele leuke avond wanneer wij met een paar goede vrienden naar zo een avond gaan. Vaak worden deze samen met een introductie workshop gegeven, soms ook met een meer diepgaande workshop. Voor ons is dit altijd een zeer leuke les met veel gelach en ontspanning.  dansschool in Utrecht

Wil jij meer weten over deze dansschool in Utrecht?

Ben jij ook een persoon die graag van alles uit wilt proberen, dan moet je echt een keer deze manier van dansen uit proberen. Balfolk is een leuke dans welke door gespecialiseerde docenten wordt gegeven. Door een bedrijfsuitje ben ik hier terecht gekomen en dat maakt het dubbel zo leuk. Tijdens dit uitje heb ik zelfs met de directeur gedanst, want op de dansvloer is iedereen gelijk.

Wil jij ook een keer ervaren hoe het is om hier bij de dansschool in Utrecht te komen dansen, neem dan contact met Louise Marius. Echt bijzonder leuk om deze dans te leren. 

Door admin