Heb jij wel eens gehoord over een vortexhealing? Dat had ik eerst ook niet, totdat een vriendin hier over vertelde. Zij had deze therapie gevolgd en voelde zich daar heel erg goed bij. Zelf ben ik heel erg nuchter en geloofde niet in dit soort therapieën. Toch raadde mijn vriendin mij aan om er aan toe te geven en een afspraak te maken. Ik was namelijk de laatste tijd behoorlijk gestrest, wat niet goed voor mijn welzijn was. Door de stress was ik veel in gedachten en kon mij moeilijk concentreren. Ook had ik vaak last van woede aanvallen, die ik op mijn man af reageerde.

Vortexhealing

Goede behandeling

Na veel nadenken heb ik toch maar een afspraak gemaakt bij: Shanti Healing. Nu ik een aantal sessies heb gehad, kan ik toch vertellen dat ik niet meer zo snel ga oordelen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel dankzij deze therapie. Na zo’n sessie voel ik mij veel meer ontspannen en een stuk rustiger. De therapeut Hanneke van Juchem geeft naast de vortexhealing ook andere therapieën zoals:

  • Malva-chakratherapie
  • Thèta
  • energetische therapie

Omdat niemand hetzelfde is, worden de behandelingen afgestemd op de persoon. Voor meer informatie kan jij op de website kijken.

Door admin