goedkoop geboortekaartje

KisscardsVorige maand is mijn schoonzus bevallen van een mooi zoontje. Dit was dan ook gelijk de eerste keer dat ik tante werd. Zelf was ik zo enthousiast om het kleine wonder te zien. Vooral toen ik het hip geboortekaartje in de brievenbus kreeg. Het was een mooi blauw kaartje met een stoere foto erop. Echter moet ik zelf wel bekennen dat ik voor iets anders was gegaan. Maar desondanks was het wel een mooi kaartje.

Ik was dan ook erg benieuwd waar zij dit kaartje gekocht hadden. Mijn broer vertelde dit via kissgeboortekaartjes.nl gedaan te hebben. Omdat jullie hier in de toekomst misschien ook iets aan kunnen hebben, deel ik deze site graag met jullie. Volgens hun waren de kaartjes hier ook helemaal niet duur. Ook het assortiment is erg groot. Dat maakt het echter wel moeilijk om een leuk baby kaartje uit te zoeken.

geboortekaartjes

Fijn dat de kaartjes hier niet duur zijn

goedkoop geboortekaartjeOmdat zij lang hebben getwijfeld welk kaartje zij moesten nemen hadden ze geluk gehad met de snelle leveren. Het duurt namelijk wel even voordat zo’n hip geboortekaartje geprint is.

Uiteindelijk heeft natuurlijk iedereen in de familie zo’n mooie geboortekaartje ontvangen. Dus ben jij hier toevallig naar op zoek, ga dan zeker even naar Kisscards!

Door admin