xterior-logo

Op een maandagmorgen kwam ik erachter dat het windscherm terras niet meer in goede staat is. Deze moet dan ook hoognodig vervangen worden. Dit heb ik direct bij mijn baas gemeld. Hij heeft dit ook opgemerkt, en gaf mij direct de opdracht om een nieuw windscherm terras te zoeken voor op het terras. Het leek mij verstandig om een goede vriend van mij te vragen waar ik hiervoor terecht kan. Hij werkt namelijk ook in de horeca en kan mij met deze vraag goed helpen.

Internethorecaparasol

Mijn goede vriend, die net klaar was met zijn dienst, heeft mij verteld dat ik op het internet naar Xterior moest kijken. Dit bedrijf maakt namelijk ook schermen op maat. Dit is precies wat wij nodig hebben. Daarom ging ik het internet op om te kijken naar de mogelijkheden. De website van Xterior is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daarnaast wordt alles duidelijk op de website weergegeven. Dit allemaal maakt natuurlijk een goede indruk bij mij. Daarom heb ik besloten om met dit bedrijf contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Contactbellis-terrasschermen-xterior

Het contact tussen mij en de medewerker verliep goed. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik werd netjes te woord gestaan. In de tussentijd kreeg ik van mijn baas te horen dat hij dit een goed bedrijf vindt en hiermee verder wil gaan. Na de plannen te besproken hebben met de medewerker, hebben wij een bestelling geplaatst voor op maat gemaakte schermen.

 

Door admin