Het heeft even geduurd maar ik ben nu toch echt op zoek naar een coach Tilburg! Dit in verband met meerdere redenen waar ik maar al te graag vanaf wil komen. Doordat mijn vriendin het advies had gegeven om te gaan zoeken naar een coach heb ik dit advies ook van harte aangenomen. Door te zoeken op het internet hoopte ik het een stuk gemakkelijker te vinden, geen zin om hiervoor naar de stad te moeten gaan. 

2Bloom

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van 2Bloom. Hier is het namelijk mogelijk om de juiste training te krijgen wil je het leven oppakken zoals het hoort.

0e45774-300x300

Mede dankzij het leven van de informatie op de website werd het voor mij in ieder geval duidelijk dat ik die stap moest nemen. Ik heb er dan ook voor gekozen om met knikkende knieën een belletje  te doen in die richting. Al vrij snel kon ik er terecht om de hulp te krijgen welke ik nodig had!

Perfect!

Ondanks dat ik er totaal geen zin in had om erheen te gaan ben ik toch geweest. Ik ben dan ook onwijs blij dat ik ben gegaan aangezien het mijn ogen daadwerkelijk heeft geopend. Goede coach Tilburg heb ik in ieder geval gevonden waar ik met onwijs veel plezier op terug zal kijken. 

Door admin