Loop je rond met vragen waar je niet direct een antwoord op hebt? Er zijn gelukkig veel mediums online die je daarmee op weg kunnen helpen. Deze mensen zijn helderziend of hebben andere paranormale gaven. Daardoor kunnen zij contact maken met jouw energie en jouw gidsen in de geestenwereld. Als je benieuwd bent wat een medium voor jou kan betekenen, lees dan zeker dit blog artikel. 

#1 Contact maken met overledenen

Mediums kunnen contact maken met de geestenwereld. Dat wil ook zeggen dat ze via jou contact kunnen maken met een dierbare overledene die daar nu op het moment is. Er zijn vast nog wel vragen die je wilt stellen. Of er is nog iets wat je nog had willen zeggen voordat diegene overleed. Een medium is dus letterlijk een medium om dit alsnog te zeggen. Zowel jouw dierbare als jijzelf zullen hierdoor meer rust hebben. 

#2 Blokkades opsporen 

Je vragen kunnen ook betrekking hebben op jouw situatie hier op aarde. Deze aardse zaken kunnen gaan om een baan, een relatie, een ruzie met een vriend of een belangrijke beslissing waar je nu voor staat. Die innerlijke conflicten zorgen voor energetische blokkades. Door de connectie met jouw energie vertelt een medium waar je tegenaan loopt en wat je het beste kan doen om deze op te heffen. 

#3 Weet dat je niet gek bent 

Als je zelf een goed ontwikkelde intuïtie hebt of zelfs paranormale gaven, dan kun je ook goed terecht bij een medium. Hij of zij begrijpt als geen ander waar je mee worstelt. Waarschijnlijk ben je voor gek uitgemaakt als je vertelde dat je meer voelde dan de rest. Een medium geeft je de bevestiging dat je niet gek bent. 

#4 Praktische handvatten waar je iets mee kan 

Denk je dat de reading en het advies van een medium zweverig is? Niets is minder waar. De waarzegger snapt dat je graag iets wil met de inzichten in het dagelijks leven. Dus verwacht daarom praktische handvatten die je kan toepassen om je probleem uit de weg te gaan. Je zal merken dat het werkt.  

#5 Iets om over na te denken voordat je stappen neemt 

Een reading heeft niet altijd de gewenste uitwerking. Er wordt jou een spiegel voorgehouden dus je wordt geconfronteerd met je blinde vlekken. Dat is niet altijd even leuk. Wel is dit de manier om stappen te maken in het leven. 

Door Redactie