Het is in Nederland al een tijdje zomer en de temperaturen lopen steeds hoger op. Toch wil je er dan wel goed uitblijven zien. In de zomer kan het soms lastiger zijn om een goed outfit bij elkaar te krijgen, omdat het snel te warm is. Je komt dan vaak uit op een simpel t-shirt en een broek, terwijl je misschien liever een gestyled outfit aan wilt hebben. De perfecte oplossing hiervoor is het dragen van leuke accessoires. Een accessoire zorgt er niet voor dat je het nog warmer krijgt, maar het zorgt er wel voor dat je outfit er wat meer af uit ziet. In dit artikel leggen we je alles uit over de leukste tassen voor in de zomer.

Clutch

Een bekende tas voor velen is natuurlijk de clutch. Deze tas is met uitermate geschikt voor de zomer. Het is een tasje die je vaak in je handen vasthoudt en waarin je bijvoorbeeld je dames portemonnee bewaart. Een voordeel van de tas is dat die in allerlei kleuren bestaat en het je outfit helemaal oppimpt. Een nadeel is echter wel dat die vaak niet om je middel of schouder heen kan, waardoor je het de hele tijd vast moet houden.

Schoudertas

Om het nadeel van de clutch te voorkomen, is de schoudertas een betere optie. Deze tas is vaak iets groter en gaat samen met een schouderband, waardoor je de tas over je schouder kan leggen. Hierdoor hoef je het niet de hele tijd in je handen vast te houden. De schoudertas kun je ook in allerlei kleuren kopen, maar het mooiste zijn vaak de zwarte en bruine tasjes. Het is een wat grotere tas die daarom mooier valt in een rustige kleur. Een mooi merk van schoudertassen is Bear Design. Zij verkopen de tasjes in bijvoorbeeld donkerbruine kleuren dat bij veel outfits mooi staan.

Laptoptas

Wanneer je de hele zomer door moet werken, is een clutch of schoudertas misschien niet geschikt. Je kunt dan beter investeren in een mooie laptoptas. Een laptoptas hoeft niet saai te zijn. Er zijn steeds mooiere modellen en kleuren op de markt. Zorg ook hier voor een wat rustigere toon, omdat je er immers elke dag mee op stap moet.

Door Redactie