Er is niets heerlijker dan genieten in uw eigen sauna. Het vinden van een sauna die helemaal voldoet aan uw wensen kan een flinke uitdaging zijn. Gelukkig biedt Rhodos een ruim assortiment sauna’s. Het uitzoeken van een sauna is een persoonlijk proces. Zelfs als u tussen het aanbod niet de gewenste sauna kunt vinden is er geen nood aan de man. Het is bij Rhodos namelijk mogelijk een sauna naar wens samen te stellen.

Specialist in maatwerk

Rhodos realiseert graag een maatwerk sauna voor u. Al meer dan 20 jaar is Rhodos Wellness gespecialiseerd in het samenstellen, intekenen, opmeten en installeren van uw perfecte sauna. Houtsoort, saunakachel, grootte van de sauna: alles kunt u naar eigen wens samenstellen. Om een goede indruk te geven van de mogelijkheden, kunt u in de showroom in Oldebroek vele soorten sauna’s bewonderen.

Het samenstellen van uw sauna

De samenstelling van uw sauna bestaat uit verschillende stappen. Denk aan de afmeting die de sauna dient te krijgen, het houtsoort, type saunakachel, maar ook het aantal banken. De specialist van Rhodos doorloopt alle keuzemogelijkheden met u om het voor alle partijen overzichtelijk en duidelijk te houden. Heeft u al tekening met de gewenst afmetingen? Neem deze dan zeker mee naar het adviesgesprek. Weet u nog niet precies welke afmetingen de sauna moet hebben? Een van de specialisten kan kosteloos langskomen om de sauna in te meten. Gaat uw voorkeur uit naar een schuin dak of dakkapel, zijn er andere zaken die u wenst? Het vormt allemaal geen enkel probleem, dat is het grote voordeel aan een maatwerk sauna.

Voordelen maatwerk sauna

  • Specialisten met een passie voor sauna’s
  • Keuze uit de beste houtsoorten
  • Geïnstalleerd door onze eigen monteurs
  • Uw sauna specialist sinds 1993

Breng een bezoek aan de website

Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de website van Rhodos voor meer informatie. Naast maatwerk sauna’s bent u hier aan het juiste adres voor een VSB sauna en barrel sauna. Heeft u vragen over een van de sauna´s? Neem gerust contact op met Rhodos.

Door admin