Que Sera steen

Wat doet de Que Sera steen?

Heeft u al eens van de Que Sera steen gehoord? Niet? U bent niet de enige, want voor velen is deze steen een grote onbekende. De Que Sera steen is een verborgen pareltje, maar de ontdekking ervan is erg fijn. Het kristal heeft namelijk een interessante werking. Het maakt helderzien, horen en weten een stuk simpeler, terwijl het de communicatiekanalen met boven helemaal opengaat. Maar ook mentaal en fysiek kan de Que Sera steen van alles voor ons doen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder.

De spirituele werking van de Que Sera steen

De Que Sera steen vergroot psychic en spirituele krachten. Vooral helder horen is gebaat bij deze steen. Evenals de algehele communicatie met wezens uit hogere dimensies. U kunt het kristal gebruiken om in de toekomst te kijken en deze op positieve wijze te beïnvloeden. De steen leert u namelijk welke gedachten de toekomst positief kunnen veranderen.

Positief door het leven

Ervaart u wel eens depressieve gevoelens? Of heeft u snel last van stress? De Que Sera steen maakt vrolijk, geeft rust en zorgt voor een algeheel gevoel van liefde. Hoe dit komt? De steen trekt een sterk spiritueel licht aan dat vervolgens uw lichaam intrekt. Op deze manier balanceert het de meridianen en geeft het rust en energie.

Zeg gedag tegen vermoeidheid

Omdat de Que Sera steen de kracht heeft om energie aan het lijf te schenken helpt de steen tegen vermoeidheid. Bent u snel moe? En heeft u hier vaak hinder van? Dan is de Que Sera steen uw vriend! Leg de steen op het 1e of 2e chakra om vermoeidheid tegen te gaan.

Que Sera steen kopen

Wilt u de Que Sera steen kopen? En profiteren van de werking ervan? U kunt deze steen online bestellen bij een spirituele winkel. Natuurlijk kunt u ook in uw omgeving op zoek gaan. Vond u dit interessant? Bekijk dan ook eens onze andere blog artikelen door hier te klikken.

Door Redactie