Opleiding Boekhouden

Deze opleiding boekhouden moet wel de leukste van het land zijn. Ik heb hem gevolgd in Nijmegen, waar ik zelf ook woon, maar hij wordt op nog 49 andere plekken aangeboden. Hij zit dus ook zeker bij jou in de buurt. De reden dat ik hem ben gaan volgen is dat ik een eigen bedrijf wil beginnen en hiervoor ook zelf mijn administratie wil doen.

GeldbesparingOpleiding Boekhouden

De voornaamste reden dat ik de opleiding boekhouden wil doen, is om geld te besparen. Een boekhouder kan erg duur zijn en dit wil ik voorkomen. Ik heb hierbij gekozen om alleen de cursus basiskennis te volgen. Deze duurt namelijk maar 3 maanden, waardoor ik snel zelf aan de slag kan. Mocht ik in de toekomst denken dat ik nog meer kennis nodig heb, dan ga ik dat ook zeker bij Fabius doen. Ook vond ik het erg fijn dat ik in termijnen kon betalen. Als je ineens betaalt kost het 475 euro en ik heb 3 maanden lang 175 euro betaald. Dit is dus uiteindelijk 50 euro meer, maar voor mij was het toch een stuk prettiger om niet in 1 keer zo’n groot bedrag te moeten missen.

Opleiding BoekhoudenDoe het ook!

Ik ben ongelofelijk blij dat ik het gedaan heb, ondanks dat ik van tevoren dacht dat het misschien te duur was. Nu kan ik echt mijn dromen waar gaan maken. Je kunt ook eens bij jouw werkgever vragen of hij misschien mee wil betalen. Kijk snel op de website, waar je ook een gratis brochure met meer informatie kunt aanvragen!

Door admin