Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment assieraden van RVS, zilver en (wit)goud. Een assieraad is een van de meest ‘intieme’ vormen van asbestemming waarbij u de as van uw overleden dierbare – en dus ook de herinneringen aan uw overleden dierbare – letterlijk en figuurlijk dichtbij draagt. Een passende symboliek is dan ook vaak een cruciale factor bij het selecteren van een passend assieraad. Er zijn diverse symbolen die erg populair zijn, zoals bijvoorbeeld de duif, de ster, de engel, het hart en de vlinder. Binnen dit artikel gaan we dieper in op de symboliek van de teardrop (druppel, traan). Een krachtig symbool dat staat voor de verdriet en de pijn die gepaard gaat met het afscheid moeten nemen van uw overleden dierbare. Voor welke symboliek u ook kiest, Assieraden voor een Eerlijke prijs bij UitvaartUniq.nl!

De teardrop als symbool 

De teardrop is een unieke, modern ogende, vorm waarbij het verlies van de nabestaanden, dat gepaard gaat met het afscheid nemen van een geliefde dierbare, centraal staat. Er is wellicht geen passender symbool dan de traan in het geval u afscheid moet nemen van een dierbare persoon in uw leven. De traan is dan ook een populair thema binnen de vormgeving van, maar ook de decoratie van, assieraden en urnen. De traan staat voor verlies en pijn, maar kan ook een krachtig symbool zijn voor spijt. Bijvoorbeeld voor spijt van woorden die nooit uitgesproken zijn, of juist woorden die men niet meer terug kan nemen. Een druppelvormige ashanger is een van de meest populaire ‘traanvormige’ assieraden, maar ook op het gebied van urnen is de teardrop de laatste jaren een populair model geworden. Vooral de moderne uitvoeringen met strakke en moderne vormgeving in combinatie met metaal(kleuren), worden steeds vaker gekozen als tastbare herinnering.

Uitvaart

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie assieraden, uiteraard ook met prachtige ‘teardrop’ ashangers. Alles voor een dierbare herinnering.

Door admin