Het dragen van meerdere ringen (ook wel “ring stacking” genoemd) is een geweldige manier om je eigen unieke stijl te creëren en wat extra flair toe te voegen aan je dagelijkse outfit. Maar hoe kun je nu het beste meerdere ringen dragen zonder dat het er te druk uitziet? In dit artikel geven we je tips en tricks voor de perfecte ring stack.

Kies verschillende ringstijlen

Een belangrijk aspect van ring stacken is het kiezen van verschillende ringstijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor dunne bandjes, dikke banden, stapelbare ringen of ringen met details zoals steentjes of patronen. Door te mixen en matchen ontstaat er een mooie balans tussen de verschillende ringen en voorkom je dat het te druk oogt.

Combineer verschillende materialen

Naast het kiezen van verschillende stijlen, kun je ook verschillende materialen combineren. Zo kun je bijvoorbeeld zilveren en gouden ringen samen dragen, wat zorgt voor een interessant contrast. Ook andere materialen zoals rose, goud en staal kunnen goed gecombineerd worden.

Laat ruimte aan je vingers

Het is belangrijk om niet te veel ringen op één vinger te stapelen. Hierdoor kan het namelijk al snel te druk worden en verlies je het subtiele effect van de ring stack. Zorg ervoor dat je regelmatig een lege ruimte houdt tussen de verschillende ringen op één vinger.

Gebruik je duim en wijsvinger

Een leuke manier om ringen te stacken is door ze op verschillende vingers te dragen, bijvoorbeeld twee ringen aan de duim en drie aan de wijsvinger. Op deze manier creëer je een speels effect en kun je gemakkelijk meer ringen dragen zonder dat het er te druk uitziet.

Stapel niet te veel ringen per keer

Bouw het aantal ringen langzaam op en stapel niet meteen te veel ringen per keer. Begin bijvoorbeeld met één of twee ringen en voeg regelmatig een extra ring toe. Zo kun je langzaam wennen aan het dragen van meerdere ringen en kun je zelf bepalen wat voor jou werkt.

Conclusie

Het dragen van meerdere ringen kan een geweldige manier zijn om je eigen stijl te creëren, maar zorg ervoor dat je niet te veel ringen tegelijkertijd draagt en kies voor verschillende stijlen en materialen om een mooie balans te vinden. Door deze tips en tricks te gebruiken kun je gemakkelijk aan de slag met je eigen perfecte ring stack.Bekijk op de website van Finaste hun aanbod in verschillende ringen.

Door admin