Dolly Bakfiets

Een Dolly Bakfiets gebruik je niet alleen om de kinderen naar school te brengen of bij de bouwmarkt materialen te halen. Wat is er lekkerder dan in het weekend met de kinderen een ritje te maken, de kinderen zitten veilig en comfortabel in de dubbelwandige kunststof bak. Zelfs als je een bui onderweg krijgt kun je in de webshop van dolly-bakfiets.nl een overkapping kopen zodat de kinderen altijd droog zitten. Door weer en wind wordt het fietsen met de bakfiets wel heel erg leuk.

Onderdelen in eigen land ontwikkeld

Dat de bakfiets van hoogwaardige kwaliteit onderdelen is kun je merken als je er een ritje mee maakt. Alle onderdelen zijn in Nederland ontwikkeld en vervaardigt, van het kleinste onderdeel tot het spuiten van het frame. Na een aantal jaren van ontwikkelen en testen hebben ze bij Dolly een bakfiets ontworpen die de beste in zijn soort is. Een Dolly Bakfiets is uniek, niet alleen de kleuren maar ook de onderdelen en het model. Aan alles is gedacht om zo veilig en comfortabel mogelijk de weg op te kunnen.

Dolly Bakfiets
SONY DSC

Kies je eigen Dolly

De beschikbare bakfietsen zijn er in verschillende exemplaren, met accu of zonder accu. Wil je een beetje trapondersteuning maar wel op een milieuvriendelijke manier, dan is een elektrische bakfiets iets voor jou. Ben je sportief en vind je het fijn om op eigen kracht door de stad te fietsen dan neem je het exemplaar zonder accu. De Dolly Bakfiets is zeer wendbaar en licht van gewicht, geen bocht is te scherp om te nemen met de fiets.

Door admin