Snurkbeugel informatie

De aanschaf van een beugel is best een uitgave, daarom is het goed en verstandig eerst snurkbeugel informatie te verkrijgen. Hierbij kun je te weten komen hoe de beugel werkt, hoe je er aan kunt komen en is het veilig om deze te gebruiken. Wat doet de beugel voor je gezondheid en wat kun je ervan verwachten. Eenvoudige vragen worden beantwoord, maar je weet wel een beetje wat je kunt verwachten als besluit de beugel te kopen. Ook op de website snurkproblemen.info vind je alle belangrijke informatie die je moet weten.

Snurkbeugel informatie

Werkingsduur

De snurkbeugel heeft een werking van 3 à 5 jaar, voorwaarde is wel dat de beugel individueel is gemaakt. Voor iedere patiënt wordt onze beugel uniek gemaakt, geen enkel gebit is gelijk. Door de afdruk die je zelf maakt, garanderen we een beugel die perfect zit, een blijvende werking om het snurken tegen te gaan. De afdruk is zeer eenvoudig zelf te maken, het resultaat is net zo goed als de afdruk van een tandarts. Is de afdruk niet helemaal perfect, ontvang je gratis een nieuwe afdrukset van ons.

Eerder op onderzoek uitgegaan

Snurkbeugel informatie

Waarschijnlijk ben je wel eens op zoek gegaan naar snurkbeugel informatie, in samenwerking met je eigen tandarts kunnen we de procedure ook opstarten. Voor de afdruk hoef je niet naar je eigen tandarts toe, de set die wij je toesturen is gelijk aan die van een tandarts. Hiermee bespaar je ook extra kosten van een afdruk. Aangezien de tandarts geen snurkbeugels maakt, hij laat het ook over aan specialisten over in een laboratorium. Omdat wij dit onder een dak kunnen aanbieden ben je voordeliger uit.

Door admin