Westmalle Tripple

Laat alle vaders en opa’s op zondag 20 juni genieten van de kinderen en kleinkinderen met een heerlijk glas bier in de hand uit de webshop van bierkenner Hopt. Vaderdag is een speciale dag om alle vaders extra in het zonnetje te zetten. Het assortiment op de website van Hopt helpt je om een leuk en smaakvol cadeau, bier met of zonder accessoires, te vinden. De medewerkers zijn bierkenners en adviseren je graag als je dat nodig hebt om een keuze te maken.

Westmalle Tripple zal ook zeker voorbijkomen op de site. Een biersoort die als buitengewoon wordt omgeschreven, een zeldzame Belgische trappist met een complexe smaak en een langdurige schuimkraag. Een aanrader voor jou? Een biersoort om zeker een keer te proeven. Tip: Vaderdagcadeau!

Westmalle Tripple

Westmalle Tripple met korting

Bezoek de website van Hopt om het aanbod van biersoorten te bekijken. Ben je benieuwd wat Westmalle Tripple kost, dan zul je verrast zijn. Je kunt tot 18 juni, in verband met Vaderdag, bier bestellen vanaf een bedrag van 100 euro zonder verzendkosten te betalen. Een leuke korting toch? Voor meer acties, kortingen en aanbiedingen houd je de wegsite goed in de gaten.

En wist je dat hoe meer flesjes je koopt, jij de kans hebt dat de flesjes per stuk goedkoper worden? Tijd om een mooie zomervoorraad aan te leggen. Vergeet eventueel je kortingscode niet. Houd bij de totale kosten rekening met statiegeld, maar dat krijg je bij inlevering van de flesjes weer terug.

Door admin