Kabul Foods

Voor een bedrijfsfeest was ik op zoek naar de mogelijkheden van catering op locatie. Nu zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende bedrijven die dit aanbieden maar ik wilde iets anders dan anders. Geen standaard salades en gehaktballetjes maar authentiek en eerlijk voedsel. Een aparte keuken zodat het echt een belevenis is. Zo kwamen we terecht bij Kabul Foods. Zij verzorgen diverse gerechten uit de Afghaanse keuken. Dat is natuurlijk ontzettend origineel maar ook heel erg lekker.

Catering op locatie

Catering op locatie bij een feest in Afghaanse sfeer

We besloten om het hele feest meteen een Afghaanse tintje te geven. Hiervoor hebben we Kabul Foods om tips gevraagd en ze vonden het ontzettend leuk om hieraan mee te werken. Voor de catering op locatie kun je kiezen uit diverse gerechten. Alleen traditionele hoofdgerechten of een compleet buffet met hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, salades en desserts. Alles is mogelijk. Ook met allergieën en dieetwensen kan rekening gehouden worden. Geef dit tijdig door en het menu wordt hierop aangepast. Bespreek dit altijd vooraf even om onduidelijkheden te voorkomen.

Afghaanse keuken

Catering bij jou thuis behoort ook tot de mogelijkheden

Als je ook gebruik wilt maken van deze authentiek Afghaanse catering op locatie dan kun je het beste even contact opnemen met Kabul Foods. Op basis van jouw wensen en het aantal personen maken zij dan een offerte op maat voor je. Natuurlijk kun je ook overleggen over de mogelijkheden. Ze zullen je graag adviseren. Je kunt de catering ook inschakelen als je een feestje bij je thuis hebt. Ook dan verzorgt Kabul Foods graag een heerlijke Afghaanse maaltijd voor jou en je gasten. Zo heb je nergens meer omkijken naar en kun jij genieten van je eigen feest. Eerst even proeven? Bezoek dan het restaurant van Kabul Foods en proef je Afghaanse keuken.

Door admin