NYP Vip Card

Laat jij regelmatig pizza’s thuisbezorgen? Bijvoorbeeld tijdens een gezellige movienight of gewoon omdat je geen zin hebt om nog in de keuken te staan? Dan kun je bijna niet zonder NYP Vip Card! Met deze kaart ben je namelijk verzekerd van het maximale dat New York Pizza te bieden heeft. Wil je weten wat dat is? Lees dan hieronder verder en ontdek hoe ook jij kunt profiteren!goedkoop pizza bestellen

Pizzapunten sparen

En dan hebben we het niet over slices, maar gewoon over keiharde kortingspunten. Elke keer als je een pizza of pasta bij NYP besteld, spaar je automatisch deze punten waarmee je -als je er genoeg hebt- gratis producten kan scoren! Dat wil toch iedereen? Het enige wat je hoeft te doen is een account te registreren op de site van New York Pizza. En dat is helemaal gratis. Je zit nergens aan vast en je kunt direct beginnen met sparen. Waar wacht je nog op?

Kortingspas

Ben jij in het bezit van de NYP Vip Card? Dan kun je zelfs nog profiteren van veel meer toffe acties. Activeer je pas en krijg direct maar liefst 25% korting op al je bestellingen. Zowel thuisbezorgd als afhaalmaaltijden. Kijk, dat is nog eens voordelig. Ga dus gauw op zoek naar zo’n kaart en wordt ook VIP!
Thuisbezorgen
Kortom, als je net als ik vaak online eten bestelt, is het bemachtigen van de NYP VIP Card wel echt een must. Het bespaart je een hoop geld en bovendien kun je alleen al met een gratis account sparen voor gratis pizza… door pizza te eten!

Door admin