roestvrij staal in interieur

Roestvrij staal staat schitterend in een modern en stoer interieur. Het materiaal is van hoge kwaliteit, duurzaam en blijft lang mooi. Daarbij heeft roestvrij staal een stijlvolle en hippe uitstraling, waardoor jouw interieur direct een update krijgt als je dit materiaal toepast in jouw interieur. Wij hebben 4 toffe ideeën voor roestvrij staal in jouw interieur op een rij gezet.

Een roestvrijstalen kast in je interieur

Met roestvrij staal kun je alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor rvs-maatwerk waarbij op basis van jouw wensen en persoonlijke smaak een kast wordt ontworpen die volledig in jouw interieur past. Dit is ideaal als je op zoek bent naar een meubel waar bijvoorbeeld de tv goed in past, of wanneer je extra opbergruimte zoekt maar geen enkele kast kunt vinden die voldoet aan het plaatje dat jij in je hoofd hebt. RVS staat erg mooi in combinatie met natuurlijke materialen, zoals een houten vloer. Een kast van roestvrij staal past in vrijwel ieder interieur, van een modern interieur of minimalistisch interieur tot een industrieel interieur.

Decoratie van RVS

Roestvrij staal kan ook uitstekend gebruikt worden ter decoratie. Zo is rvs-wanddecoratie helemaal hip. Hang bijvoorbeeld de skyline van de stad waar jij woont gemaakt van RVS bij jou thuis aan de muur, of ga voor een wanddecoratie in de vorm van een hashtag. Roestvrij staal is mooi te combineren met bijvoorbeeld lijstjes of spiegels.

RVS in je keuken

Een keuken van roestvrij staal heeft een moderne uitstraling en gaat jarenlang mee. Dit materiaal is namelijk zeer sterk en duurzaam. Niet voor niets vind je in professionele horecagelegenheden altijd een keuken van roestvrij staal. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het eenvoudig schoon te maken is. Een roestvrijstalen keuken is dan ook zeer hygiënisch. Je kunt ook een gedeelte van de keuken uitvoeren in roestvrij staal, zoals het fornuis, de kasten of de afzuigkap of kiezen voor rvs keukenaccessoires.

Wijnrek van roestvrij staal

In veel hippe wijnbars worden wijnrekken gebruikt van roestvrij staal. Wil jij jouw interieur een hippe upgrade geven maar wil je niet te veel veranderen aan jouw interieur? Kies dan voor een mooi wijnrek van RVS. Dit geeft direct een stoere uitstraling. Een stalen wijnrek is ook erg leuk om cadeau te doen als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor een housewarming.

Ook leuk: een kledingrek van roestvrij staal. Dit item is mooi strak waardoor je er niet snel op uitgekeken raakt. Genoeg ideeën dus om jouw interieur een leuke update te geven met roestvrij staal. We hopen je geïnspireerd te hebben met onze ideeën! Veel plezier vast!

Door admin