partytent te huren

Met een verjaardag tijdens de zomer kun je op vele manier uitpakken. In dit artikel benoemen wij 5 onmisbare items, waarmee jouw verjaardag gegarandeerd een onvergetelijke wordt.

1.      Partytent

Een van de eerste 5 onmisbare items op jouw verjaardag in de zomervakantie is een partytent. Een partytent is ideaal voor een tuinfeest (verjaardagsfeest), omdat je er tijdens zonnige zomers een schaduwplek mee kunt creëren en tijdens wisselvallige zomers een droge plek. Met een waterdichte partytent met zijwanden kun je eveneens zorgen voor een warme plek als het zomers iets frisser is. Wordt het een hele warme dag? Dan bestaan er ook nog partytenten met losse zijwanden, die je gemakkelijk kunt verwijderen. Wil je de tent maar een dag gebruiken? Dan is het misschien een idee om een partytent te huren. Dan kun je er zelfs vaak ook nog voor kiezen om de tent te laten opbouwen door het verhuurbedrijf. Wel zo makkelijk!

2.      Meubilair

Meubilair, zoals (sta)tafels, banken en/of stoelen zijn onmisbaar op feestjes waar veel gasten zijn uitgenodigd. Net als het huren van een partytent, kun je dit soort items ook huren. Bij banken hoef je dan overigens niet te denken aan van die harde houten, niet zo lekker zittende banken. Sommige verhuurbedrijven bieden tegenwoordig ook loungebanken te huur aan. Of wat dacht je van een grappige LED-stoel? Daarmee zorg je zeker voor sfeer.

3.      Barbecue

Een ander onmisbaar item is een barbecue. Niets is namelijk zo lekker als op jouw verjaardag heerlijk ontspannen buiten eten klaarmaken en er samen van genieten. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een traditionele barbecue op houtskool, een barbecue die op gas of elektriciteit werkt, of een zogenaamde Smoker die van een extra rooksmaak in het eten zorgt. Het leuke aan barbecueën is dat het niet uitmaakt hoe laat het is, of welke dag het is. Het kan altijd!

4.      Verlichting

Nog een onmisbaar item op jouw zomerse verjaardag is verlichting. Ondanks de zomertijd wordt het in de zomervakantie op een gegeven moment toch echt een keer donker, maar dat hoeft niet te betekenen dat het feest meteen voorbij is. Door de partytent te versieren met kleurrijke feestverlichting, heeft niemand in de gaten hoe laat het is. Wanneer je niet kiest voor een partytent, kun je een aantal vuurkorven of fakkels in de tuin plaatsen. Op die manier creëer je niet alleen licht in de duisternis, het draagt eveneens bij aan warmte en een extra gezellige sfeer. Voeg een gitaar hieraan toe en het verjaardagsfeest is compleet.

5.      Muziek

Muziek kan natuurlijk niet ontbreken op een feestje. Hoewel je het misschien niet altijd in de gaten hebt, zorgt achtergrondmuziek voor een intieme sfeer. Daarnaast kun je daardoor op een normale toon met jouw gasten praten en krijg je geen ruzie met de buren. Een andere optie is Silent Disco, waarbij je het geluid niet over de speakers hoort, maar via draadloze koptelefoons. Zo’n volledige doe-het-zelf Silent Disco set met hoofdtelefoons kun je ook huren. Gegarandeerd dat de voetjes van de vloer zullen gaan!

Met deze 5 items wordt jouw verjaardagsfeest in ieder geval een groot succes. Wat mag volgens jou nog meer niet ontbreken op een verjaardag tijdens de zomervakantie?

Door admin