Roken
Elektrische sigaret

Het zal je niet ontgaan zijn, dat de elektrische sigaret in de afgelopen jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen in Nederland. De traditionele sigaret verdwijnt steeds vaker uit het straatbeeld en wordt vervangen door een moderne variant. Aan het gebruik van een e-sigaret zitten verschillende voordelen, ten opzichte van een traditionele sigaret. In dit artikel gaan we verder in op deze voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat het voor mensen uit je omgeving veel prettiger is, wanneer je zo’n e-sigaret opsteekt? Deze sigaretten stoten minder of helemaal geen schadelijke stoffen uit. Iets wat bij een traditionele sigaret wel gebeurt. Zo is roken in het bijzijn van anderen niet alleen slecht voor jezelf, maar ook voor anderen!

Voordelen van de elektrische sigaret

E Vapor

Zoals reeds beschreven werd, zitten er verschillende voordelen aan het gebruik van een elektrische sigaret. Het feit dat er minder schadelijke stoffen worden uitgestoten werd hierbij al als voorbeeld genoemd. Dit is echter niet het enige voordeel! Denk ook aan het feit dat deze sigaretten geen kankerverwekkend teer bevatten, evenals geen koolmonoxide. Koolmonoxide heeft een negatieve invloed op je conditie. Ook je ademhaling kan hierdoor verminderd worden, wat van invloed is op je hart- en bloedvaten. Een derde voordeel is het feit dat deze moderne sigaretten geen gele tanden veroorzaken. Dit gebeurt wel bij de traditionele sigaretten en wordt als groot nadeel hiervan beschouwd.

Online een e-sigaret bestellen is heel eenvoudig

Waar je voor traditionele sigaretten naar een fysieke winkel moet gaan, geldt dat niet voor een e-sigaret. Je kunt deze moderne sigaretten heel eenvoudig online bestellen! Het zal je niet onbekend zijn, dat deze sigaret gecombineerd kan worden met een bepaald middeltje. Dit middeltje heeft een smaak en kan vervangen worden als deze verbruikt is. Let op, dit geldt niet voor alle modellen moderne sigaretten. Kijk dus goed naar de specificaties van de sigaret!

Door admin