Je bent van plan om over te stappen op de e-sigaret, of je bent al een tijdje op zoek naar de beste e-sigaret voor beginners. Wat je reden ook is, je bent van plan een E-sigaret te kopen. Dan zou een starterspakket voor jou uitkomst kunnen bieden. Diverse starterspakketten bevatten namelijk een complete e-sigaret. Je weet zeker dat je direct over alle benodigdheden beschikt en dat je direct kunt beginnen met smoken. Denk hierbij aan een box mod, met daarop de clearomizer. Deze zorgt ervoor dat er geen vloeistof omhoog kan spatten. Het zijn net de dingen die jou als beginnende e-smoker zouden kunnen overkomen.

Zo start je met jouw starterspakket

Je gaat een starterspakket met volledige e-sigaret kopen. Dat is een goede eerste stap. Nu is het nog zaak om het op de juiste manier te gaan gebruiken. Gelukkig is dit niet lastig. Het gebruik veel starterspakketten wijst zichzelf. Juist daarom is het ook ideaal voor startende e-smokers. We zetten de stappen even voor je op een rij:


• Vul de e-sigaret met een e-liquid naar keuze. Hiervoor houd je de clearomizer op de kop en schroef je de onderzijde open.
• Vul de clearomizer met de e-liquid. Vul het middelste buisje niet, deze is namelijk alleen voor de luchtstroom bedoeld.
• Druk 5 keer heel snel achter elkaar op het vuurknopje.Nu is de batterij ingeschakeld. Houd nu het vuurknopje (blijvend) ingedrukt om een hijs te nemen.

Afhankelijk van het gebruik wordt aangeraden om de verdamper na 1-3 weken te vervangen.Wanneer je de verdamper vervangt, moet je de vloeistof minstens tien minuten in laten trekken.

Aanvullende informatie of vragen?Wanneer je vragen hebt over de aankoop van je nieuwe e-sigaret, kun je altijd terecht bij de klantenservice van SmokeSmarter. De helpdesk is iedere werkdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Ook via Whatsapp zijn de medewerkers altijd bereid je vragen te beantwoorden. Klanten waarderen de service van SmokeSmarter gemiddeld met een 9,7.

Door admin