Saunakachels, je kunt er niet meer mee zonder! Dit is namelijk noodzakelijk in vrijwel alle sauna’s wil jij tot rust komen. Door hiervan gebruik te maken kan jij er goed voor zorgen dat jouw lichaam gaat ontspannen door de warmte. Om hier heerlijke geurtjes op te sprenkelen wordt het helemaal een plezier om erin te duiken!

Eigen gebruik

Ook wij hebben sinds enkele maanden eentje gekocht. Bijna iedere dag zijn wij hier wel in te vinden om te genieten en te ontspannen na een zware dag werken. Op zich is het niet erg alleen ben je geregeld aan het zoeken naar nieuwe geurtjes wat je kunt gebruiken.

Ook ik zoek geregeld op het internet naar nieuwe tips wat wij kunnen gebruiken. Zo kreeg ik afgelopen week de tip dat ik eens op de website van Bodyfitwebshop.nl moest kijken. Hier kon je namelijk alles bestellen voor de sauna om optimaal te genieten. Uiteraard heeft dit mijn interesse gewekt waardoor ik nog geen tien minuten later al in het assortiment aan het kijken was. Tot mijn verbazing hebben zij meerdere geuren welke wij nog niet eerder hebben geprobeerd. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om eerst uit te zoeken welke geuren wij kunnen gebruiken op onze saunakachels. Vervolgens gaan wij zeer zeker bij dit bedrijf bestellen aangezien de kosten aan de lage kant zijn!

Door admin