Ben je op zoek naar mooie film kostuums, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Atelier Maskerade te Utrecht kan je de mooiste modellen laten ontwerpen en maken. Voor onze toneelvereniging waren wij op zoek naar mooie kleding die wij tijdens onze voorstelling konden gebruiken. Natuurlijk hebben wij al meerdere keren een voorstelling gehad, maar op den duur moet je als vereniging toch met iets anders op het podium komen. Nadat wij een afspraak met Maskerade hadden  gemaakt en onze wensen aan hun kenbaar hebben gemaakt, zijn zij voor ons aan de slag gegaan.  

Een prachtige voorstelling, met mooie kleding

Het resultaat was echt adembenemend, zo mooi was het resultaat van de nieuwe film kostuums. Natuurlijk hadden wij voor het gesprek met Maskerade eerst hun portfolio bekeken en hier zagen wij al vele mooie modellen voorbij komen. Je kan hier voor vele doeleinden terecht, wat te denken aan:

  •         Kostuums en rekwisieten voor theater
  •         Kostuums en rekwisieten voor films
  •         Character kostuums en mascotte pakken
  •         Kostuums voor evenementen
  •         Promotie kostuums en looppakken

Onze voorstelling is echt heel goed verlopen, kan ook niet anders met onze mooie kleding. Voor onze volgende uitvoering gaan wij zeker weer naar dit atelier, zo tevreden zijn wij over hun prestatie.

Door admin