In een outlet is het mogelijk om goedkope badkamertegels te kopen. Lagere prijzen dan bij een outlet vind je gewoon niet tenzij ze het gratis gaan weggeven. Een outlet verkoopt de goedkope badkamertegels rechtstreeks vanuit de fabriek waardoor de prijzen zo laag zijn.

Het is geen geheim dat tegels tegenwoordig in massaproductie worden gemaakt dus ook badkamertegels. Door deze proces komt het voor dat er nog badkamertegels overblijven nadat alle afnemers al ingekocht hebben. Het gedeelte dat overblijft, verkoopt het fabriek zelf als goedkope badkamertegels of laat het door een derde partij verkopen.

Nadat de afnemer de badkamertegels heeft verkoopt die het weer door aan eigen afnemers. Dit zijn vaak grote regionale groothandels en die verkopen het weer aan lokale groothandels. Je snapt wel dat tegen de tijd dat het bij de consument komt de prijzen flink omhoog zijn. Iedereen wil natuurlijk zijn winst maken en trekt een bedrag over het bedrag waarvoor die het inkoopt.

In een outlet komt het van de fabriek zelf en kun je goedkope badkamertegels kopen. De fabriek verkoopt het natuurlijk wel duurder aan consumenten dan aan eigen afnemers maar alsnog ben je goedkoper uit. Zelfs als drie keer zoveel betaald heb je nog steeds een dikke korting op de goedkope badkamertegels.

Door admin