De sleutelhanger plexiglas is opnieuw ontdekt zou je kunnen zeggen. Steeds vaker worden plexiglas sleutelhangers besteld om cadeau te geven aan klanten, leerlingen of collega’s. Dat de plexiglas sleutelhanger weer populair is komt omdat je deze zelf kunt personaliseren. Het papieren inlegstuk is in full colour te bedrukken op beide zijden, waarbij je bijvoorbeeld op de ene kant een tekst en op de andere kant het logo van de zaak kunt plaatsen. Een plexiglas sleutelhanger is verkrijgbaar in verschillende vormen zoals:

·         Vierkant

·         Langwerpig

·         Rond

·         T-shirt vorm

·         Sleutel

·         Huis

·         Bus

Door een speciale vorm te kiezen die past bij het doel waarvoor je ze koopt en door deze te personaliseren met een speciale tekst en eventueel het logo van je bedrijf heb je een mooi cadeautje dat bovendien een echte blikvanger is. De plexiglas sleutelhangers hebben het ideale formaat om aan een sleutelbos te hangen.

Je eigen sleutelhanger plexiglas maken

Je kunt snel en eenvoudig je eigen sleutelhanger plexiglas maken. Daarnaast zijn de plexiglas sleutelhangers goedkoop, maar wel van goede kwaliteit. Ben je op zoek naar een goedkoop cadeautje of een simpel maar doeltreffend relatiegeschenk, dan is een plexiglas sleutelhanger ideaal. Je kunt het inlegpapier van een plexiglas sleutelhanger dubbelzijdig laten printen zodat je ook een heel persoonlijk cadeau kunt maken. Deze unieke plexiglas sleutelhangers worden dan ook vaak uitgegeven op beurzen of op open dagen. Ze zijn licht in gewicht zodat je er veel van kunt meenemen. Bezoekers, leerlingen en klanten nemen ze graag aan en gebruiken ze in de meeste gevallen ook zodat er gelijk reclame wordt gemaakt voor jouw bedrijf of de school. Je kunt  gepersonaliseerde sleutelhangers eenvoudig bestellen per e-mail, via internet of telefonisch. Het makkelijkst is om een bruikbaar voorbeeld per mail op te sturen als digitaal bestand.

Naast plexiglas sleutelhangers zijn nog veel meer sleutelhangers verkrijgbaar

Niet alleen de sleutelhanger plexiglas is populair, bijna alle sleutelhangers die gepersonaliseerd  kunnen worden, zijn gewild. Dat komt natuurlijk in de eerste plaats omdat sleutelhangers goedkoop zijn. Zeker als je er veel wilt uitgeven is dat een pluspunt. Daarnaast gebruikt iedereen ook sleutelhangers dus daarom zijn ze ook erg gewild.

Omdat er steeds meer sleutelhangers worden verkocht die je ook daadwerkelijk kunt gebruiken wordt het geven en krijgen van sleutelhangers nog leuker. Sleutelhangers die ook echt gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

·         De corona of hygiëne sleutelhanger

·         Een telefoonhouder

·         USB mini C

·         Oplaadkabels voor een smartphone

·         Beeldscherm reiniger

·         Powerbank

·         Sleutelvinder

·         Lampje

·         flesopener

Het leuke is dat al deze sleutelhangers ook nog te bedrukken zijn met een tekst en/of je logo. Zo geef je niet alleen een unieke sleutelhanger cadeau, maar ook een die nog gebruikt kan worden.

Online sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger plexiglas bestellen is eenvoudig net als het bestellen van een van de vele andere sleutelhangers. Selecteer de sleutelhanger die past bij je onderneming of het doel dat je voor ogen hebt. Dan kun je aangeven in welke kleur je de sleutelhanger wilt of welke tekst je geplaatst wilt hebben. Wil je een logo op de sleutelhanger dan kun je je eigen logo uploaden. Wanneer je dat wilt, kun je ook kiezen voor een ander lettertype. Je krijgt altijd een voorbeeld, zo weet je hoe de sleutelhangers eruit komen te zien. Daarna kun je jouw bestelling doorgeven.Bezoek de website https://www.sleutelhangers.nl/ voor meer informatie.

Door Redactie