leren-gitaar-spelen-slider-1024x640Sinds kort volg ik een hele leuke en leerzame gitaarlessen voor beginners. Dit idee kwam in mij te boven na dat ik met mijn familie op een doorsnee dag het had over mijn muzikale gevoelens die ik sinds kleins af aan al had. Mijn familie en ik waren het allemaal met elkaar eens over het feit dat het zonde zou zijn als ik er niks mee zou doen, daarom besloot ik op zoek te gaan naar een goede muziekschool die mij wel eens zou kunnen helpen bij het waarmaken van mijn dromen.

Leerzaam en sfeervol

De weken dat ik begon met mijn gitaarlessen voor beginners waren erg spannend, ik had wel eens een gitaar vast gehad maar nog nooit echt serieus op gespeeld. Het was heel erg wennen om alle noten en klanken te leren zo dat ik er zelf iets moois van kon maken met een lied. De lessen verliepen erg goed en ze waren heel leerzaam maar ook sfeervol dankzij de goede kwaliteit van de lessen zelf. Wekelijks kregen we huiswerk mee om thuis ook goed aan de slag te gaan met oefenen.logo

Tip voor alle beginnend muzikanten

Mijn lessen waren zo leerzaam en van goede kwaliteit dat ik het zeker weten wel een goede tip vind voor iedereen die net als ik iets met zijn gevoel voor muziek wilt gaan doen. Het maakt niet uit of je een beginnend muzikant of al wat meer ervaren bent, je kunt altijd bij deze top muziekschool terecht!

Door admin