kinder oud en nieuw

Het jaar is alweer bijna ten einde en of je nou een goed of een slecht jaar gehad hebt, oud en nieuw is altijd een reden om flink uit te pakken! Het is een tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooral ook om te dromen over volgend jaar. Wil jij er dit jaar een echt onvergetelijk oud en nieuw feest van maken? Dan hebben we drie tips voor je verzameld, waarmee jij knallend het nieuwe jaar in gaat!

Tip 1: Denk goed na over wie je uitnodigt

Het allerbelangrijkste bij het geven van een feestje, is dat je alleen mensen uitnodigt die je er echt bij wil hebben. Die vervelende ex of opdringerige collega zullen de feestvreugde alleen maar verpesten, dus zorg ervoor dat zij geen uitnodiging ontvangen. Bedenk goed met wie jij het nieuwe jaar wil inluiden. Zo vier je het feest met de mensen waar je écht om geeft. Heb je kinderen? Dan is het leuk om eerder op de avond een apart kinder oud en nieuw te vieren. Zo hebben de kinderen een leuke avond en kun jij daarna van je eigen feest genieten.

Tip 2: Zorg voor geweldig entertainment

Goed entertainment brengt leven in een feestje. Een artiest boeken voor je oud en nieuw feest is dan ook een fantastisch plan. Er zijn veel verschillende artiesten te boeken, dus er zit altijd wel iemand tussen die perfect bij jouw feest aansluit. Kies jij voor gezellige muziek of wil je jouw gasten versteld laten staan tijdens een illusie show. Waar je ook voor kiest, het wordt met goed entertainment zeker een avond om nooit meer te vergeten!

kinder oud en nieuw

Tip 3: Heerlijke hapjes en drankjes

Een feest is niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Bij oud en nieuw horen traditioneel gezien natuurlijk oliebollen en appelflappen. Maar ook toastjes, borrelhapjes en een kaasplankje zijn uitstekende snacks voor de avond. Wil je iets speciaals doen? Maak dan een aantal geweldige cocktails voor je gasten. Het is ook leuk als je iedereen die binnenkomt kan verwelkomen met een (eventueel alcoholvrije) cocktail en bijpassend hapje. Zo begint je feestje meteen goed!

Extra tip: Begin op tijd met plannen

Het organiseren van een oud en nieuw feest kost meer tijd dan je van tevoren denkt. Begin daarom op tijd met plannen. Stuur de uitnodigingen, zodat je weet wie er komt, en boek dat fantastische entertainment alvast. Oud en nieuw is altijd een drukke avond en je wil er niet op het laatste moment achter komen dat jouw feestplannen niet meer uitvoerbaar zijn. Door op tijd te beginnen zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo genieten niet alleen je gasten, maar ook jijzelf van een relaxed en knallend oud en nieuw feest!

Hoe ga jij je oud en nieuw vieren? We wensen je vast een onvergetelijk nieuw jaar!

Door admin