De avonden die iedereen op een zeker moment zal meemaken, al heeft meegemaakt of aan het meemaken is. Uitgaan is onderdeel van zoveel mensen hun dagelijks leven, een moment om het werk, het vroege opstaan en de daar bijhorende stress te vergeten. En wat gaat er aan deze avond vooraf? Het moment dat je voor de kleding kast staat en denkt: wat moet ik aan? Voor zowel mannen als voor vrouwen af en toe een grote vraag. Je wilt er leuk uit zien, maar niet te casual, ook niet te chique. Het is de bedoeling dat anderen kunnen zien dat je je best hebt gedaan, maar niet te. Hoe doe je dat?!

Slim combineren

De perfecte combinaties van kleding worden tot stand gebracht door de kleur en uitstraling van het kledingstuk. Wanneer je met het ene kledingstuk uitpakt, houd je dan wat meer in bij het andere kledingstuk. Zoals een broek met scheuren, combineer deze niet met een te uitbundig shirt, ga eerder voor zwart met minimale bedrukking. Dit hoeft geen saai shirt te zijn, er zijn heel veel variaties in modellen van T-shirts. En hetzelfde geldt voor andersom. Heeft de bovenkant van de outfit veel kleur, veel variatie, kies dan voor een minder heftige broek.

Investeren in je kleding

In je dagelijks leven is het niet altijd nodig om er sprankelend uit te zien. Goed verzorgd is altijd goed maar glamour is het leukst in de weekenden. Een manier om er ‘blits’ uit te zien is het dragen van merkkleding. Het straalt een bepaalde elegantie uit die basic T-shirts niet hebben. Merken zoals iceberg of quotrell zijn voorbeelden hiervan. Deze kleding is netjes, casual én chique. De perfecte combinatie voor een avondje uit.

Schoenen

Je hoort men wel eens zeggen dat ze eerst naar iemand schoenen kijken; dat is niet gek! Juist omdat de schoenen een grotere aankoop kunnen zijn, kan het best iets zeggen over iemand. Bij het gaan naar de club is er één vanzelfsprekende tip, doe niet het beste paar aan. Een stel sneakers doet het altijd goed eigenlijk. Geen witte sneakers, die mogen dan wel hip zijn, maar aan het einde van de avond kun je ze gegarandeerd niet meer wit noemen. Maar toch blijven ze de ideale schoen voor de club, ze lopen niet alleen lekker maar zorgen ook voor een stoere en sportieve uitstraling. Met deze tips komt je outfit zeker weten tot z’n recht!

Door Redactie