Nu de maatregelen rondom het coronavirus weer sterk aangescherpt zijn is het misschien wel hét moment om groots uit te pakken met een kerstcadeau. En dan specifiek met een kerstcadeau voor jezelf. Ja jij ja, omdat je afgelopen jaar zo hard gewerkt hebt. Of om welke reden dan ook. Of juist zonder reden, maar gewoon omdat je jezelf het lekker gunt. Dus kijk eens goed naar je verlanglijstje en gun jezelf deze kerst echt iets tofs. Inspiratie nodig? Lees deze blog!

Computer

Nu we met z’n allen weer thuiswerken is een goede computer of laptop essentieel. Want wat is er nou vervelender dan een laptop die altijd vastloopt bijvoorbeeld? Dat jij altijd die ene collega bent wiens webcam altijd hapert? Of dat je eindeloos moet wachten totdat dat ene belangrijke document gedownload is? Nee, jij verdient beter. Gun jezelf een goede laptop waar je fijn mee kunt werken. Let bij het kiezen goed op de snelheid en de opslag van je nieuwe computer om te voorkomen dat je teleurgesteld wordt door je nieuwe computer. Gebruik jij je laptop niet alleen voor werk, maar bijvoorbeeld ook om te gamen? Kijk dan eens naar een game pc, misschien is dat wel wat voor jou!

Sport

Nu sportscholen weer de deuren moeten sluiten zullen veel mensen op zoek gaan naar andere manieren om zelf te sporten. En dat kan natuurlijk prima. Niet elke sport zal zich hiervoor lenen, maar er is veel mogelijk. Dus kijk welke corona-proof sport jou aanspreekt en gun jezelf de bijhorende attributen. Dus wat dacht je van een leuk yogamatje, hardlooplegging of een springtouw? Als je groter wil uitpakken kun je ook voor een mountainbike of een paar goede wandelschoenen gaan.

Interieur

Tijdens de lockdown zullen we allemaal nog weer meer tijd thuis doorbrengen en daarom kun je jezelf ook een mooi item voor je interieur gunnen. Dus misschien een set leuke kussentjes voor op je eetstoelen of voor op de bank? Of wat dacht je van een mooi schilderij of fotolijstje voor aan de muur? Of een paar leuke mokken, om lekker koffie of thee uit de drinken? Of misschien een broodbakmachine, omdat je altijd al ervan droomt je eigen brood te bakken? Zoals je ziet zijn er dus allerlei cadeaus die jij jezelf kunt geven om je huis nog gezelliger te maken! Wat kies jij?

We hopen dat we je met deze blog weer lekker geïnspireerd hebben. Kies vooral een cadeau waar je echt veel plezier van zult beleven, en trakteer jezelf op iets moois.

Door Redactie