De ene DJ is de andere niet. Een goede DJ voelt het publiek aan en weet daardoor precies wat er gevraagd wordt. Door het draaien van de juiste muziek op het juiste moment gaat het publiek helemaal uit z’n dak. In Nederland zijn goede DJ’s erg populair en ons kleine land heeft een paar wereldtoppers afgeleverd. Dat het niveau van DJ’s in ons land erg hoog is blijkt wel uit de de reeks talenten die zijn voortgebracht. Veel van de beste en meest bekende DJ’s van de wereld zijn afkomstig uit Nederland. Bij Evenses is het beste talent verzameld en zijn daardoor door jou in te huren.

 

Er zijn verschillende soorten DJ’s

Natuurlijk is niet elke DJ hetzelfde, er zijn veel verschillende stijlen en taken die vervuld kunnen worden door een DJ. Er zijn DJ’s die eigenlijk alleen op feestjes muziek draaien. Zij hebben het talent om aan te voelen wat het publiek wil en kunnen plaatjes perfect in elkaar laten overlopen. Dit type is minder bezig met het maken van hun eigen muziek. Er zijn ook DJ’s die dat juist wel erg veel doen. Zij beginnen vanaf nul met het maken van een nummer waarvan ze hopen dat deze in de hitparade terecht komt. Dit is het soort DJ die bekend kan worden over de hele wereld. Armin van Buren en Tiesto zijn twee van zulke voorbeelden van Nederlands bodem. Veel DJ’s werken ook samen met andere artiesten om nummers te maken. Bijvoorbeeld in combinatie met een rappen voor het maken van een hiphop-nummer. De DJ maakt daarbij vaak de beat terwijl de rapper een tekst schrijft en deze over de beat heen rapt.

 

Klanten zijn erg tevreden met de diensten en service van Evenses
Klanten die je voorgingen bij Evenses waren allemaal erg te spreken over de artiesten en het advies en de service die geboden werd door Evenses. De gemiddelde beoordeling die het evenementenbureau van klanten kreeg is dan ook een 9,3. Dat zegt eigenlijk wel genoeg over de hoge kwaliteit die geboden wordt door Evenses.

Door admin