logo-kliniek-veldhoven

haarMijn werk is nogal stressvol en vermoeiend. Het werk zelf vind ik ontzettend leuk en ik heb er wel plezier van, maar ik merk toch dat ik er een stuk ouder uit ben gaan zien. Deze veroudering koppel ik ook aan de hoeveelheid stress die ik doorsta. Het is wel eens voorgekomen dat ik kaal ben geworden op bepaalde plekken op mijn hoofd door de stress. Meestal groeide dit wel weer terug, maar een aantal plekken zijn nog steeds kaal en daar wilde ik graag een oplossing voor vinden.

Goede tip

Een collega van mij had ongeveer hetzelfde probleem. Hij heeft dit opgelost door een haartransplantatie te ondergaan. Toen hij vertelde hoe makkelijk het was en hoe blij hij er mee was begon ik geïnteresseerd te raken in een haartransplantatie.

kliniekDie collega van mij heeft mij toen het visitekaartje gegeven van Kliniek Veldhoven. Voordat ik contact op wilde nemen heb ik gekeken op de website. De informatie op de website zag er veelbelovend uit en daarom heb ik contact opgenomen voor een afspraak.

Tijdens de afspraak heb ik met de arts besproken wat ik wilde laten doen. De arts heeft mij toen aangeraden om vooral de plekken aan te pakken en als ik zou willen dan kon ik ook een transplantatie ondergaan voor beginnende kale plekken.

Sinds de transplantatie ben ik een stuk zekerder en voel ik mij een stuk fitter. Het zit natuurlijk in mijn hoofd, maar gelukkig heb ik daar een hele goede oplossing voor gevonden.

Door admin