Pruik kopen

Iedere dag je haar los of je haar in een staart verveelt soms. Als je je haar iedere dag hetzelfde draagt, is het leuk om er eens iets anders mee te doen. Inspiratie hiervoor opdoen is niet altijd makkelijk. Wat past namelijk bij jouw coupe? Wil je iets anders met je haar doen, maar weet je niet wat? Met deze vier haarstijlen kun je lekker afwisselen!

Een nieuwe haarstijl

Het liefst zouden we elke dag naar de kapper gaan om ons haar te laten doen. Helaas is dit een grote luxe, dus moeten we zelf aan de gang met ons haar. Een simpele paardenstaart, knot of je haar los verveelt na een tijd. Wij vertellen je aan welke haarstijlen je misschien nog niet had gedacht om eens lekker af te wisselen met jouw haarstijl.

1)     De twist op een paardenstaart

Een paardenstaart saai? Dat hoeft niet altijd. Er bestaan namelijk tal van variaties op de paardenstaart. Wat je doet bij deze haarstijl is heel simpel: maak aan de zijkant van je hoofd een vlecht. Je maakt deze zo strak of los als je zelf wil. Stop deze vlecht vervolgens in je paardenstaart. Zo ziet je paardenstaart er opeens een stuk origineler uit.

2)     Een visgraat vlecht

Een gewone vlecht is leuk, maar soms ook een beetje saai. Een visgraat vlecht is een hele goede variatie op een gewone vlecht. De vlecht is ook niet moeilijk te maken. In plaats van dat je drie strengen haar neemt, neem je er twee. Neem steeds het buitenste stukje van een streng en vlecht die naar binnen. Ga zo om en om door, tot je aan het einde van je haar bent. Net even anders!

Pruik kopen

3)     Een halve up-do

Lukt het niet om te kiezen tussen je haar vast of je haar los? Kies dan voor een middenweg door je haar half op te steken. Kies ervoor om de bovenhelft van je haar in een knot te doen of in een staart. Het is ook mogelijk om de bovenste helft van je haar in te vlechten en dit op te steken. Een erg makkelijke, maar originele haarstijl.

4)     Een pruik

Vind je al deze opties toch te ingewikkeld? Een pruik kopen is altijd nog een goede optie. Er bestaan ontzettend veel pruiken, in alle soorten, maten en kleuren. Heb je van jezelf kort, blok haar? Kies dan bijvoorbeeld eens pruik met lange, donkere haren. Het is ontzettend leuk om jezelf met een andere haardos te zien en het geeft je ook een andere uitstraling. Je kunt ook voor een pruik kiezen die aansluit bij jouw haar. Neem bijvoorbeeld een pruik met langer haar en probeer verschillende coupes uit!

Veel vrouwen dragen hun haar vaak hetzelfde. Met bovenstaande tips kun je wat variatie in je coupe aanbrengen. Met deze haarstijlen kijk je in ieder geval weer met een glimlach in de spiegel. Zin in heel iets anders? Dan kun je altijd nog kiezen voor een pruik.

Door admin