De kans is groot dat je wel eens hebt gehoord van het merk Filling Pieces. Dit Nederlands talige merk is ogpericht ongeveer 12 jaar geleden door Guliaume Philbert. De reden van oprichting door het merk van hem was doordat hij een sneaker wilde ontwikkelen die tussen de street wear schoenen en het hogere luxe segment zat. In zijn tijd waren er weinig schoenen beschikbaar in dit segment, en daardoor is hij een van de echte trendsetters geweest. De laatste jaren heeft het merk een grote attentie op social media en zijn er ook veel bekende merken wereldwijd die sneakers van dit merk dragen.

De beste filling pieces sneakers

Filling Pieces sneakers kun je direct aanschaffen op de site van Hans Voortman. Nadat je hebt gekozen voor een bepaald model en jouw maat, kun je de sneaker bestellen en de volgende dag al in huis ontvangen. Mocht je liever de sneaker in persoon willen passen en deze aan schaffen dan is dat ook mogelijk in de fysieke winkel van Hans Voortman. Het merk heeft een grote bekendheid in veel winkels in Nederland. Echter gaat het merk alleen in zee met winkels die een hoge reputatie hebben, om de hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit te kunnen blijven waarborgen.

Kopen

Filling Pieces sneakers zijn vrij licht en hierdoor ideaal om te dragen het hele jaar door. De schoenen zijn gemaakt van een zeer stevig materiaal dat goed tegen een stootje kan en hierdoor ideaal is geschikt wanneer jij veel op pad bent en een actief leven leidt. Het merk werkt samen met verschillende top designers in Italie om voor elk nieuw seizoen weer de laatste trends te kunnen spotten en deze vervolgens te kunnen implementeren in de vorm van een nieuwe gave sneaker. De filling pieces sneakers zijn verkrijgbaar in veel chique casual kleuren zoals wit en zwart, wat de filling pieces sneakers ideaal maken voor in een casual omgeving, maar ook voor op kantoor.

Door Redactie