hoed kopen heren

De zomer. Zon, zee, strand! Het is heerlijk, eindelijk eens niet zo koud. Maar dan leer je de harde werkelijkheid: er is ook zoiets als te warm. De zon is heerlijk. Totdat dat ding urenlang op je hoofd gericht staat. Maar vrees niet langer: daar is de zonnehoed dames om die brandende zon van je hoofd af te houden, waardoor jij lekker van de zon kan genieten zónder je nek te verbranden en het over het algemeen veel te warm te hebben. Ook nog fijn: zonnehoeden kunnen betrekkelijk stijlvol zijn, dus je hoeft op dat gebied niet veel in te leveren.

De vele stijlen zonnehoed.

De zonnehoed dames is een populair accessoire, en omdat zoveel mensen een zonnehoed willen dragen bestaan er ook veel stijlen zonnehoed, waardoor er wel altijd een zonnehoed is die bij jouw stijl past. Er zijn zonnehoeden van gevlochten stro, een echte klassieker. Er zijn zonnehoeden gemaakt van strak ogend katoen, wat ze weer een modern uiterlijk geeft. Er zijn zonnehoeden met een strik eromheen. En er zijn zelfs zonnehoeden die meer een kruising met een vissershoed zijn, zodat je twee stijlen tegelijkertijd kan dragen. Er is natuurlijk ook een breed scala aan kleuren en zelfs prints beschikbaar. Er is altijd wel een zonnehoed die bij jou past.

Praktischere zonnehoeden.

Zonnehoeden zijn in principe al gemaakt om de zon tegen te houden, maar er zijn ook zonnehoeden die een klein beetje stijl opofferen voor een wereld aan bruikbaarheid. Zo hebben sommige zonnehoeden een bredere rand, waardoor ze je nog beter tegen de zon beschermen dan ze eigenlijk al deden. Er zijn zonnehoeden met luchtgaten, waardoor je hoofd niet oververhit kan raken. En er zijn ook zonnehoeden met een dun laagje stof dat wat dichter tegen je hoofd zit erin. Dit dunne laagje stof zorgt ervoor dat je hoofd veilig blijft van muggenbeten.

Door Redactie