Nu de feestdagen weer voor de deur staan is het tijd om na te denken over je perfecte kerstoutfit! Want zeg nou zelf, jij wil er natuurlijk wel op je allerbest uitzien deze dagen. Ook als je kerst, door de maatregelen rondom het corona virus, in een klein gezelschap viert. Kleding maken de man. Weet jij al wat je aan doet? Nee? Geen paniek, lees deze blog en doe vast wat inspiratie op. Zo ontdek ook jij welke kerstoutfit nou echt bij jou past! Op naar een fashionable kerstfeest.

Casual

Ben jij meer het casual type? De man die er goed uit ziet in een makkelijke outfit van een leuke sweater en nette (spijker)broek? Als dit helemaal jouw stijl is zouden we zeggen: ga ervoor! Want uiteindelijk zie je er het beste uit als je je goed voelt. Dus ga jezelf dan zeker niet forceren in een overhemd en das als dit niet bij je past… Je kunt je casual outfit makkelijk een kerst-touch geven door te gaan voor de klassieke kersttrui: gebreid met een winters patroontje. Superleuk!

Chique

Ben jij meer van de nette stempel? Ga dan voor een chique, nette outfit. Dus trek die pantalon aan, net overhemd erboven en misschien wel een strikje of stropdas! Je kunt kiezen voor klassiek zwart-wit, of voor donkerblauw of grijs als dat beter bij je past. Lakschoenen als je wil, of nette herenschoenen maken deze outfit compleet. Kijk wat bij jou past en hoe net je wilt gaan. Het is kerst dus alles kan en alles mag, overdressed bestaat niet met kerst!

Rokkostuum

Overdressed bestaat niet? Nee, met kerst kan en mag het allemaal! En als we zeggen overdressed bestaat niet, wat dacht jij dan van een rokkostuum? Als er een moment is waarop dit gepast is dan is het wel met kerstmis! Voor veel mannen is een rokkostuum het toppunt van chique, jij zult gegarandeerd de show stelen als je voor deze outfit gaat. Een rokkostuum is een item dat je niet vaak zult dragen, maar de momenten waarop je dit draagt zullen je zeker bijblijven. Kies een rokkostuum dat je goed past, en ga voor kwaliteit. Je zult hier jaren plezier van beleven.

Zo, we hopen dat we je zo een beetje op weg geholpen hebben. Voor welke outfit je ook gaat, we weten zeker dat je er stralend uit zult zien! Dus kies vooral een outfit waarin jij je goed voelt, de rest komt dan vanzelf. Fijne kerst allemaal!

 

Door Redactie