We hebben allemaal wel is een keer een dag waarop je je verveelt. Al je vrienden en vriendinnen hebben al plannen en je hebt zelf ook even niks meer om te doen. Dit overkomt iedereen wel is een keer en dat is ook helemaal niet erg. En om nou de hele dag in je bed te blijven of helemaal niks uit te voeren is ook weer zo wat…Het is ook te begrijpen dat je geen zin hebt om de deur uit te gaan, daarom zijn hier wat handige verveeltips! Je kan namelijk meer doen in je eigen huis dan je denkt!

Gamen

Vooral veel jongens zullen dit al veel in hun vrije tijd doen, gamen. Een lekker middagje FIFA spelen achter je game pc. Of kies je toch lieve voor Call of Duty? Het gaat er om dat jij speelt wat je leuk vindt en als je niet te lang achter elkaar achter je game computer zit maar af en toe even een pauze neemt is dit een prima middag besteding. Tegenwoordig kan je ook veel online spelletjes spelen. Er zijn een aantal websites waar je leuke behendigheid spelletjes kan doen of waar je zelfs online casino kan spelen. Dus als je geen zin hebt om je helemaal netjes aan te kleden en je op te maken dan kan je ook lekker vanaf de bank in je pyjama hopelijk geld verdienen! Er zijn ook andere manieren waarmee je achter je computer geld kan verdienen. Denk bijvoorbeeld aan Bitcoins. Handelen in vreemde valuta is ook een optie. Lees je van te voren wel goed in over de voor- en nadelen van geld verdienen op deze manier.

Opruimen

Misschien is het net de overgang van de zomer naar de herfst en staat je kledingkast op ontploffen. Dan is het mooi tijd voor een grote schoonmaak! Haal al je zomerkleding uit je kast en berg dit netjes op zodat je er de volgende zomer weer van kunt genieten. En haal je dikke, warme truien weer van zolder en geef die een mooi plekje in je kast. Tijdens zo’n opruiming kan je ook gelijk kijken welke kleding je nou echt nog leuk vindt en wat je nog past. Kleding dat niet meer past kan je dan weer doneren aan een goed doel.

Ontspanning

Het is ook wel eens een keer goed om even een momentje te ontspannen als je je verveelt. Iedereen doet dit natuurlijk op zijn eigen manier. Voor de een is dat een spannende film kijken. Voor de ander is dat een lekker muziekje luisteren en een goed boek lezen. Of je kan heerlijk ontspannen in bad gaan. Een heerlijk muziekje op de achtergrond, kaarsjes aan en een heerlijk geurende badolie in bad en je ontspan middag of avond kan beginnen!

Door Redactie