Bent u op zoek naar een Groepskampeerterrein met uw vrienden of familie, stop dan met zoeken! Bij Camping De Gijzel vindt u de perfecte kampeerplek voor uw camping.

Over de Camping De Gijzel

Camping de Gijzel biedt een uiterste goede onderhouden gedraineerd grasveld dat telkens tijdens het maaien wordt opgevangen. Met de zonnige ruimte voor de standplaatsen, biedt Camping de Gijzel zachte en dikke kunstgrasmatten om op te staan. Naast dat heeft de camping ook tv en draadloos internet. Ook zijn de kunstgrasmatten bedoeld om uw voortent te plaatsen. De voordelen van het plaatsen van de voortenten op de kunstgrasmatten zijn dat, als het koud is dan is de vloer niet koud en is het lekker warm.

Zaaltje voor de groepskampeerterrein

Camping De Gijzel biedt een recreatiezaal genaamd Onzanja. De ruimte wordt dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00, met uitzonderingen op vrijdagavonden en zaterdagavonden, da sluiten ze om 00:00. Verder heeft De Gijzel geen horeca plekken, dus is het wel handig om een eigen drankje mee te nemen. Verder kunt u bij Onzanja de krant lezen die daar gelaten worden voor u. Daarnaast zijn er nog biljarttafels, dartborden en een tv. Ook organiseert De Gijzel activiteiten en workshops. De gastvrijheid is ook hoog bij Onzanja, tijdens slecht weer kan het zo zijn dat u uitgenodigd wordt voor een koffiemoment of als er belangrijke voetbalwedstrijden zijn.

Contact

Voor meer informatie kunt u Camping De Gijzel bellen voor meer informatie of andere zaken.

Door admin