Is een liposuctie pijnlijk? Voor een paar jaar terug heb ik namelijk bij mij het roer omgegooid. Ik was toen die tijd veel te zwaar en wilde maar al te graag afvallen. Dit heb ik dan ook grondig aangepakt en ben bijna 55 kilo kwijt. Uiteraard heb ik hier wel een aantal jaren over gedaan maar het resultaat mag er zijn. Er zit alleen een probleem aan. Omdat ik zo snel ben afgevallen heb ik een flinke flap vel aan mijn buik hangen. Hier wil ik maar al te graag vanaf.

Verdiept op het internet

Nu dat ik maar al te graag van het overtollige vel af wil, heb ik ervoor gekozen om voldoende informatie op het internet te gaan zoeken. Ik wilde namelijk alles hierover te weten komen alvorens ik uberhaupt besluit om naar een kliniek te gaan. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven. Hier heb ik werkelijk alles kunnen lezen over liposuctie. Ook dat het na deze ingreep licht pijn kan doen. Hier krijg je voldoende medicatie voor om de pijn te verzachten.

Afspraak gemaakt

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kan ik een indicatie krijgen hoe dat zij te werk gaan. Hierna kan ik de keuze maken of dat ik doorga met de behandeling of dat ik het toch af sla. Gelukkig ben ik ermee doorgegaan en heb ik nu een prachtig lichaam waar ik echt trots op ben!

Door admin