kapsalon almere

kapsalon in AlmereWilt u een goede kapsalon Almere vinden? Dan heb ik vandaag een hele mooie tip voor u. Pas geleden ben ik namelijk bij Kapsalon Achmed geweest. Ik was al een tijdje opzoek naar een goede kapper. Ik was niet meer tevreden over mijn oude kapper en daarom heb ik wat rondgevraagd bij vrienden en familie. Een vriend van me die zijn haar altijd netjes geknipt heeft zitten vertelde me toen over deze kapsalon in Almere. Kapsalon Achmed neemt de tijd voor de klant en zorgt voor het beste resultaat.

kapsalon Het is erg makkelijk om een afspraak te maken met deze kapper. Hij is er zowel voor dames, heren als voor kinderen. Dit leek mij wel wat en daarom besloot ik om de volgende keer met mijn vriend mee te gaan. Hij maakte vervolgens een afspraak en ik was erg benieuwd naar deze kapper. Ik ben inmiddels al geweest en dit beviel zeer goed. Ik heb voor een nieuw kapsel gekozen en ik heb hier al veel leuke reacties op gehad. De kapper is erg gastvrij,neemt de tijd en is ook echt niet duur. Hier was ik naar opzoek en ik ben zeker van plan om hier vaker heen te gaan.

Mijn haar zit altijd goed!kapsalon almere

Sinds ik naar deze kapper ga zit mijn haar eigenlijk altijd goed. Ik ben nu een aantal keer geweest en ik ben echt tevreden. Wil jij dat je haar altijd goed zit? Breng dat is een bezoekje aan deze fantastische kapsalon!

 

Door admin