Cryptomunt NEO ging voorheen door het leven als Antshares. Net als Ethereum gebruikt het een uniek blockchain algoritme waar ook slimme contracten mogelijk zijn. Het zorgt voor gedecentraliseerde handel. NEO – genoemd naar een personage uit The Matrix –  zou zelfs al oplossingen hebben voor problemen die Ethereum vatbaar maakt voor hackers.

Je kan NEO dus vergelijken met Ethereum, maar dan voornamelijk gericht op China. Ethereum = Westen – NEO = China. Een ander voordeel dat NEO heeft ten opzichte van Ethereum, is de codering. NEO maakt gebruik van traditionele coderingsprogramma’s. Ethereum heeft zijn eigen taal om te coderen. Op die manier staat NEO veel meer open voor nieuwe ontwikkelaars.

Dat gezegd hebbende kunnen bekende, goed gereguleerde cryptobrokers zoals Bitvavo een prima oplossing zijn voor degenen die vooral willen handelen in bitcoins en andere cryptocurrencies en willen profiteren van koersschommelingen, maar (nog) geen handelskapitaal van duizenden euro’s hebben.

Online cryptocurrency kopen kun je altijd het beste doen bij Bitvavo. Bitvavo maakt het mogelijk om je cryptocurrency op te slaan, tevens heb je nog keuze uit 15 andere Altcoins. Je kunt trouwens niet alleen bitcoin kopen. Het is heel gemakkelijk om bij Bitvavo Bitcoin te verkopen. NEO kopen doe je dus zeker bij Bitvavo.

Door admin