VOG

Ga je een vog online aanvragen dan komen er misschien een aantal vragen in je op, waarom is het via internet zoveel eenvoudiger en makkelijker dan een aanvraag bij de gemeente te doen? Ten eerste hoef je de deur niet uit, bij vog-aanvraag.info doe je een aanvraag wanneer jij dat wilt. Of dat nu op een doordeweekse dag is, of midden in de nacht in het weekend dat is geheel aan jou wanneer je de tijd hebt. Bij de gemeente moet je eerst een afspraak maken en wachten tot er plaats is.

Voor werkgevers en werknemers

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is niet alleen voor werknemers, maar ook werkgevers kunnen er mee te maken krijgen. Heb je een bedrijfsovername, of ga je met een bedrijf fuseren of samenwerken dan kan je voor rechtspersonen een vog aanvragen. Alle directieleden die worden dan bekeken of zij in aanraking zijn geweest met justitie, zo weet je zeker dat je te maken hebt met een integer bedrijf wat op zakelijk gebied betrouwbaar is.

VOG

Altijd de moeite

Ook als je al weet dat je iets hebt gedaan moet je niet direct denken dat het geen zin heeft voor een vog online aanvragen. Dat je een strafblad hebt hoeft niet perse te betekenen dat je die droombaan kunt vergeten. Omdat iedereen apart wordt bekeken, is juist een vog aanvraag maatwerk. Bij geen enkele aanvraag kan gezegd worden vooraf of je deze zal krijgen of niet. Wil je toch meer informatie hierover dan kun je contact opnemen met de dienst Justis.

Door admin