kapper bert

kapsalon BredaHet vinden van een ideale kapper is geen eenvoudige opgave. Vooral omdat iedereen bepaalde wensen heeft als het gaat om knippen van haar of zijn haren. Zelf echt ik veel waarde aan service. Natuurlijk speelt prijs ook een rol, echter variëren de meeste kappers hier niet zoveel in. Gelukkig heb je in de stad waar ik woon, dat is dus Tilburg, enorm veel keuze. Zelf vindt ik dit dan ook fijn, omdat je zo eenvoudig over kunt stappen indien je niet tevreden bent.

Zelf ga ik eigenlijk al jaren naar dezelfde kapper. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen, in de hoop dat jullie hier iets aan hebben. Je hebt hier dan ook veel opties als het gaat om bijvoorbeeld:

  • Permanent;
  • Watergolven.

Eigenlijk nog veel meer, echter moet je dit maar zelf aan Bert vragen, hij is namelijk de eigenaar van deze kapsalon Breda.

kapper

Service is hier dan ook uitstekend

Steeds wanneer ik hier de deur uit loop, weet ik dan mijn haren er weer netjes bijhangen. Het maakt dan ook niet uit wie mij hier knipt, elke kapper of kapster hier levert goed werk. En misschien is dit niet voor iedereen belangrijk, maar de koffie smaakt hier dus ook goed!

kapper bertDus ik zou zeggen, bezoek deze kapsalon Breda eens als je in de buurt bent. Zij zitten op de BUYS BALLOTSTRAAT 3. Indien je van te voren liever een telefonische afspraak wilt maken, moet je het volgende nummer even bellen:

076 5872 988

Heb je overigens nog vragen over dit artikel? Plaats een comment onderaan deze pagina.

Door admin